Surse: Dragnea îi va ridica sprijinul politic lui Firea, dar n-o exclude din PSD

| 19 noi, 09:15

Liderii judeţeni apropiaţi de Liviu Dragnea s-au adunat duminică seara la Parlament, pentru o întâlnire informală în care au discutat posibilele remanieri din Guvernul Dăncilă, dar şi soarta Gabrielei Firea.

Primarul general al Capitalei nu trebuie să-și facă probleme doar din cauza vremii și a efectelor pe care aceasta le are în București, ci și pentru viitorul său politic. Aseară, liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a băgat în ședință pe greii partidului și, potrivit unor surse, s-ar fi decis să nu o excludă pe Gabriela Firea din PSD, ci să-i retragă sprijinul politic. În plus, aceasta ar urma să-și piardă și toate funcțiile deținute în partid.

Astfel, Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, ar urma să preia funcția de președinte interimar al organizației de București, dar și pe cea de președinte al PSD Ilfov.

Mai mult, acesta îi va lua locul și ca vicepreședinte al partidului la nivel național. Potrivit surselor citate, deși Firea a fost aleasă de congres în această funcție, o poate pierde la propunerea președintelui partidului, adică a lui Liviu Dragnea.

Despre remanieri nu s-ar fi discutat în ședința de seara trecută. În schimb, ar fi fost decise și alte schimbări la nivelul conducerii partidului. Daniel Florea ar urma să preia de la Codrin Ștefănescu funcția de secretar general adjunct al PSD, iar Ștefănescu va fi noul secretar general al partidului, în locul lui Marian Neacșu.

O nouă ședință a liderilor PSD va avea loc în această dimineață, la ora 10, în biroul lui Liviu Dragnea, mai spun sursele citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ