Surse: După Silaghi urmează Boagiu și Udrea. Nelu Iordache face tot ce poate să scape de pușcărie

| 23 aug, 2013

Principalele vizate de denunţurile lui Nelu Iordache ar fi Elena Udrea şi Anca Boagiu, ambele pedeliste având, într-o formă sau alta, raporturi de colaborare cu omul de afaceri.

Ajuns în spatele gratiilor, Nelu Iordache pare dispus la orice pentru a scăpa de puşcărie. Conform informaţiilor din surse apropiate anchetatorilor, patronul Romstrade, care a dat tunuri numeroase în timpul guvernărilor PDL, nu se împacă deloc cu ideea că şi-ar putea petrece ani buni în închisoare şi scrie denunţuri pe bandă rulantă, doar-doar anchetatorii vor arăta clemenţă.

Astfel, principalele vizate de denunţurile lui Nelu Iordache ar fi Elena Udrea şi Anca Boagiu, ambele pedeliste având, într-o formă sau alta, raporturi de colaborare cu omul de afaceri. Prin pixul Ancăi Boagiu au trecut numeroase contracte controversate prin care Nelu Iordache şi-a rotunjit substanţial conturile, pe banii statului.

De asemenea, Nelu Iordache spune că a depus sute de mii de euro pentru a achita comisioanele solicitate de ex-ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, după ce firma deţinută de arestat, Romstrade, a primit, cu dedicaţie, contracte "bănoase". Este de notorietate faptul că asfaltangiul a obţinut de la Ministerul Dezvoltarii contracte de 554 milioane de euro pentru proiectare şi execuție de drumuri în şapte judeţe din ţară, întamplător sau nu, judeţe conduse la acea vreme de baronii PDL.

Denunţurile lui Nelu Iordache pică cum nu se poate mai prost pentru Elena Udrea, aflată într-o campanie susţinută prin ţară în scopul de a-şi construi candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ