S-a lansat prima tabletă românească dotată cu procesor Quad Core

| 23 apr, 2013

E-Boda a lansat prima tabletă românească de 10,1 inci, cu Quad Core, unul dintre cele mai puternice procesoare. Preţul recomandat al noului model este de 999, 9 lei.

E-Boda Supreme XL400QC oferă performanţă datorită procesorului ATM7029 cu patru nuclee de 1,2 GHz şi procesorului grafic MultiCore. Ecranul IPS cu o rezoluţie de 1280 x 800 este capabil să redea cu maximă claritate conţinut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme şi jocuri.

Tehnologia IPS, întâlnită la monitoare destinate profesioniştilor din domeniul design-ului grafic sau al fotografiei, oferă culori mai vii, o rată de contrast superioară şi unghiuri de vizualizare mai ample.

E-Boda Supreme XL400QC are un design slim, din aluminiu şi plastic, pentru o rezistenţă sporită la şocuri şi zgârieturi. Tableta este foarte subţire, având o grosime de 13 mm.

"Pentru a ne putea bucura cu adevărat de conţinut multimedia de înaltă calitate, avem nevoie de un procesor puternic, dar şi de un ecran pe măsură. Ce bun, spre exemplu, este să putem rula un joc cu grafică de ultimă generaţie, dacă nu o putem vizualiza în maxim de detalii, din cauza ecranului insuficient de mare. Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă completă, am creat modelul Supreme XL400QC", a declarat Alexandru Drăgoiu, fondatorul E-Boda.

E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu două camere video (0,3 MP şi 2 MP) cu ajutorul cărora pot fi iniţiate apeluri Skype sau pot fi realizate fotografii şi video clipuri.

Tableta este dotată cu Wi-Fi, oferind în acelaşi timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces instantaneu la Internet.

E-Boda Supreme XL400QC rulează sistemul de operare Android 4.1.1, compatibil cu Flash Player, şi include aplicaţii preinstalate, de exemplu Adobe Reader, Documents to Go, ES File Explorer. Modelul include o baterie puternică de 6.600 mA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ