Tânără la spital după ce a fost atacată de câini în staţiunea Mamaia

| 15 dec, 2013

O tânără în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce a fost atacată de mai mulţi câini întimp ce se plimba prin staţiunea Mamaia.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost anunţate prin 112, sâmbătă, în jurul orei 18.40, că o femeie a fost rănită după ce a fost atacată de mai mulţi câini în zona Hotelului Parc din Mamaia, scrie mediafax.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat primele îngrijiri victimei, ce suferise mai multe plăgi muşcate, după care au transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform martorilor, femeia, în vârstă de 24 de ani, se plimba sâmbătă seară prin staţiunea Mamaia, iar în zona Hotelului Parc a fost atacată de mai mulţi câini comunitari, s-a speriat, a luat- o la fugă, iar un câine a muşcat-o, victima fiind salvată după intervenţia taximetriştilor din zonă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa spun că până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost depusă nicio reclamaţie privind acest incident.

 

 

Tag-uri: atac, caini, tanara
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ