Târg de joburi: 20.000 de locuri de muncă sunt scoase la concurs

| 18 apr, 2013

Cei aflaţi în căutarea unui job mai au o şansă la Bursa Generală a locurilor de muncă pe care Agenţia Naţională a Forţei de Muncă (ANOFM) o va organiza la nivel naţional, începând de astăzi. Vor fi puse la bătaie peste 20.000 de joburi.

La târg vor participa peste 1900 de angajatori, iar cele mai multe locuri de muncă sunt adresate persoanelor cu studii medii. Doar 1400 de locuri de muncă sunt destinate absolvenţilor de studii superioare. Dintre aceştia, cei mai căutaţi sunt inginerii.

De cealaltă parte, cei mai căutaţi angajaţi din rândul persoanelor fără studii superioare sunt confecţionerii de îmbrăcăminte. Potrivit ANOFM, domeniile cele mai bine reprezentate la târg pentru persoanele fără studii superioare pe lângă producţia de îmbrăcăminte sunt construcţiile şi comerţul.

În majoritatea oraşelor ţării, Bursa Generală a locurilor de muncă va avea loc mâine, 19 aprilie.

Tag-uri: absolvenţi, ANOFM, job, târg
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ