Tăriceanu: Congresul ALDE, cel mai probabil, imediat după Paști

| 06 mar, 15:02

Congresul ALDE va avea loc cel mai probabil după Paști, iar conducerea partidului va fi unică, a anunțat luni copreședintele formațiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

"În legătură cu congresul, nu avem nicio divergență, din două motive. Primul motiv este că în statutul pe care noi îl avem în momentul de față, pe care l-am aprobat la precedentul congres, am hotărât că după alegerile parlamentare se organizează imediat un congres la nivelul partidului. În al doilea rând, am avut și o discuție politică cu domnul Daniel Constantin, înainte de Anul Nou. Nu știu dacă între timp și-a schimbat punctul de vedere, nu mi-a transmis acest lucru. Deci, având în vedere aceste două chestiuni, cel mai probabil după Paști vom organiza congresul. În momentul de față, sunt o serie de organizații care au solicitat acest lucru în organismele statutare", a declarat Tăriceanu.

El a precizat că a convenit cu Daniel Constantin ca, după Congresul ALDE, formațiunea politică să aibă o conducere unică.

"Acest lucru l-am discutat cu colegul meu Daniel Constantin și am convenit că, după congres, această formulă tranzitorie, pe care am folosit-o după fuziunea celor două formațiuni, va fi abandonată. Deci, vom merge pe o formulă de conducere unică", a adăugat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ