Tăriceanu: Corupția trebuie combătută de instituții corupte precum DNA, SRI, ANI și ANAF și culmină cu corupția președintelui

| 06 feb, 13:50

Prezent în prenul Parlamentului cu ocazia dezbaterilor privind adoptarea bugetului de stat, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac dur la adresa DNA, SRI; ANI sau ANAF, și de asemenea l-a acuzat pe Klaus Iohannis de corupție.

"În calitatea de copreșeinte ALDE și de președinte al Senatului aici în această sală, în acest moment, este menită tocmai să sublinieze susținerea politică pe care majoritatea politică din Parlament din acest moment i-o acordă guvernului care este la dezbaterea pe buget.

Sigur, că orice prilej este bun pentru orice parlamentar să încerce să ducă discuția pe un alt teren. Astăzi suntem la buget și vrem să discutăm problemele de buget. Doamna președinte interimar de la PNL a venit cu această temă recurentă a corupției. Eu sunt foarte bucuros că o preocupă acest subiect, dar aș vrea în egală măsură pe lângă problema pe care a semnalat-o să se preocupe de starea justiției, de modul în care defectos în care funcționează anumite instituții alte statului, de corupția care este chemată a fi combătută de instituții care sunt ele însele corupte, și aici mă refer din păcate la DNA, la SRI, la ANI, la ANAF, și culmină acest fenomen grav de corupție cu corupția, din păcate, a președintelui României.

Suntem oricând dispuși să facem o discuție pe acest subiect, dar nu o discuție partizană", a afirmat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ