Tăriceanu: Un mijloc de transport în comun se dezinfectează o singură dată, noaptea când ajunge în depou

| 18 sep, 19:57

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, se declară speriat de faptul că mijloacele de transport în comun se igienizează o singură dată pe zi când ajung la garaj şi afirmă că în acest mod infectările cu noul coronavirus vor creşte semnificativ.

"De câte ori pe zi credeți că se dezinfectează un autobuz, troleibuz sau tramvai în București? Unul în care în fiecare zi urcă sute de persoane, care ating scaune, bare de susținere etc. O singură dată, noaptea când ajunge în depou sau garaj!", a scris preşedintele ALDE pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu avertizează că dacă nu se găsesc soluţii în acest sens, numărul infectărilor cu coronavirus va creşte considerabil.

"Chiar nu există soluții ca la capăt de linie, după fiecare cursă, să se folosească un nebulizator sau un sistem de dezinfectat? Este necesar să plimbăm virusul prin tot orașul o zi întreagă? În condițiile astea este de așteptat ca infectările să ajungă la cifre de neimaginat", a mai scris Tăriceanu.

Bilanţul zilei de 18 septembrie 2020 arată că s-au înregistrat 1.527 de cazuri noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus, numărul total al celor care au contractat infecţia de la începutul pandemiei urcând la 110.217.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ