Televiziunile operate de Chello Central Europe vor fi reprezentate în România de Tematic Cable

| 02 aug, 2013

Televiziunile operate de compania Chello Central Europe vor fi reprezentate în România de societatea Tematic Cable SRL, în condiţiile în care biroul din Bucureşti ale Chello urmează să fie închis la 30 septembrie.

De la 1 august, Tematic Cable SRL este agentul responsabil pentru activităţile Chello Central Europe în România, potrivit unui comunicat, citat de Mediafax.

Compania Chello Central Europe a decis recent să îşi restructureze activităţile din România şi să desemneze un agent local responsabil pentru serviciile de vânzări şi marketing în ţară. Biroul Chello Central Europe din Bucureşti va funcţiona până la 30 septembrie, "în vederea asigurării unui transfer ordonat şi eficient al operaţiunilor".

Astfel, Tematic Cable va fi responsabil de cele şapte televiziuni ale Chello Central Europe (Minimax, Megamax, TVPaprika, FilmCafe, MGM, Sport1, SportM), de cele şase televiziuni deţinute exclusiv, în parteneriat şi administrate de Chello Zone (Extreme Sports, Jim Jam, Outdoor, CBS Reality, Fine Living, Food Network) şi de alte 17 televiziuni reprezentate de Chello (Animax, Bloomberg, CCTV News, Hustler TV, Blue Hustler, Daring! TV, Ginx, Da Vinci Learning, Da Vinci University, Trace Sports, Trace Urban, Trace Tropical, Shorts TV, Music Choice, Concert TV, Karaoke, Mediaset).

"Suntem încântaţi că, pe lângă AETN şi Viacom, ne putem extinde portofoliul clienţilor internaţionali cu Chello Central Europe. Cu canalele Chello Central Europe putem oferi cel mai mare portofoliu de canale tematice din România", a declarat Radu Morar, CEO Tematic Cable SRL.

La rândul său, Balázs Hajós, Director Affiliate Sales în cadrul Chello Central Europe, spune: "Chello Central Europe a făcut demersuri importante în ultimii patru ani în direcţia optimizării şi eficientizării operaţiunilor sale. Am lansat şi rebranduit canale TV proprii, am semnat parteneriate cu clienţi noi şi vom continua să ne extindem în România. Cred cu tărie că Tematic Cable va fi partenerul potrivit care să atingă aceste obiective, deoarece strategia sa, determinarea şi pasiunea ne dau încredere că ne vor ajuta în îmbunătăţirea operaţiunilor şi serviciilor noastre".

Tematic Cable SRL este o societate specializată pe piaţa est-europeană, având ca domeniu principal de activitate distribuirea regională a televiziunilor proprii şi a canalelor partenerilor Tematic.

În România, Tematic Cable deţine licenţele audiovizuale ale televiziunilor Pescuit şi Vânătoare TV (PV TV), PV TV HD, MusicMix, Nota TV, Szekely TV şi o licenţă pentru un post de radio (Radio Jazz), conform site-ului Consiliului Naţional al Audiovizualului. Totodată, potrivit site-ului propriu, Tematic Cable distribuie în regiune 55 de televiziuni.

În 2012, Tematic Cable a avut o cifră de afaceri netă de 13.661.700 de lei şi o pierdere netă de 1.079.102, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. În 2011, Tematic Cable a avut un profit de 973.783 lei, la o cifră de afaceri de 10.682.109 lei.

Numărul mediu de salariaţi al Tematic Cable este 24, între care se numără şi Andrea Cosma, care a ocupat funcţia de Marketing Manager la Chello Central Europe şi care în prezent se ocupă de operaţiunile de marketing ale Tematic.

Compania Chello Central Europe a anunţat, la începutul lunii iulie, printr-un comunicat, că îşi restructurează operaţiunile din România, birourile sale din Bucureşti urmând să fie închise începând din 30 septembrie.

Surse au declarat, la momentul respectiv, că în biroul de la Bucureşti al Chello Central Europe lucrează 12 persoane. Ultima zi de lucru a acestora pentru Chello Central Europe va fi 31 iulie. De la 1 august şi până la 30 septembrie va mai rămâne angajată Anda Mânza, Country Manager al Chello Central Europe în România, care se va ocupa de aspectele de business ale companiei.

Anunţul închiderii operaţiunilor din Bucureşti ale Chello Central Europe a fost unul brusc pentru angajaţi, aceştia fiind informaţi că biroul se închide "din raţiuni financiare".

Chello Central Europe face parte din Chellomedia, divizia de conţinut a Liberty Global plc. Biroul de la Bucureşti al companiei a fost condus de Anda Mânza, care a fost numită în funcţia de Country Manager al Chello Central Europe România în 2011, în locul lui Dorian Ciubuc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ