Teodorovici, despre rectificarea bugetară: Proiectul va fi publicat săptămâna aceasta pe site-ul MFP

| 30 iul, 08:31

Proiectul de rectificare bugetară va fi publicat abia săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Finanţelor, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul de resort, evitând să dea detalii ziariştilor cu privire la bugetele căror instituţii vor fi tăiate sau suplimentate.

 

" Nu s-a decis nimic, nu s-a discutat", a declarat Eugen Teodorovici, sugerându-le ziariştilor care l-au întrebat câţi bani vor primi administraţiile locale a rectificare să se uite pe site: "O să vedeţi când se postează pe site".   Despre faptul că ar urma să fie tăiaţi bani de la Educaţie, Transporturi şi Sănătate, Teodorovici a dat acelaşi răspuns.   "O să vedeţi pe site şi o să vedeţi comentariile miniştrilor de resort", a spus ministrul.   Teodorovici a precizat că proiectul privind rectificarea bugetară va fi postat pe site-ul Ministerului de Finanţe în cursul acestei săptămâni.   Surse guvernamentale au precizat anterior că, cel mai probabil, rectificarea bugetară ar urma să fie aprobată în Guvern pe data de 5 august .

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ