Teodorovici neagă acuzațiile de trădare: ”Iată că nu orice breaking news înseamnă real news”

| 30 aug, 10:22

Preşedintele Executiv al PSD - Eugen Teodorovici a negat că ar fi avut negocieri cu liderul Pro România - Victor Ponta despre înlăturarea preşedintelui PSD Viorica Dăncilă şi preluarea funcţiei de premier în locul acesteia.

Eugen Teodorovici ține să precizeze că nu a purtat negocieri cu Victor Ponta.

Președintele executiv al PSD le-a transmis celor care îl acuză de trădate că că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul.

”Iată că nu orice breaking news înseamnă real news sau quality news!

ată că breaking news înseamnă și fake news!

Tocmai ce am aflat, fiind în drum spre Pitești, unde voi participa la CEx PSD Argeș, că au apărut recent în presă informații despre negocierile pe care le-aș fi avut sau le-aș purta acum cu Victor Ponta pentru înlăturarea președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă și pentru preluarea funcției de premier al României.

Binevoitorilor și combinatorilor le transmit că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul.

Oamenilor, fie că sunt sau nu simpatizanți ai PSD, le spun ceea ce le spun și colegilor mei, că un om politic nu are voie să fie motivat în acțiunile sale decât de proiectele cerute de poporul căruia îi datorează alegerea în diverse funcții și niciodată de vreun avantaj oferit de acea poziție în statul român.

Restul e fake”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ