TIMP RECORD: 10 trucuri pentru un abdomen PLAT

| 05 mai, 2014

Nu este o misiune imposibilă. Trebuie doar să fii mai atent la ce pui zi de zi în farfurie. Iată câteva sfaturi care, în mod sigur, te vor ajuta să ajungi la silueta ideală pentru vară

1. Începe-ţi ziua cu apă caldă cu lămâie
O cană de apă călduţă cu sucul de la o lămâie stoarsă îţi trezeşte sistemul digestiv şi îţi accelerează metabolismul. Începe-ţi aşa fiecare zi.

2. Dimineaţa: nu mânca lactate
Multe persoane simt un disconfort mare după ce mănâncă produse lactate. Dacă te numeri şi tu printre ele, încearcă să le înlocuieşti cu un sandviş cu avocado, o budincă de chia sau fructe. Bananele sunt excelente pentru micul dejun.

3. Mănâncă mai încet
Dacă mănânci pe fugă sau mesteci foarte rapid mâncarea, aerul este prins în sistemul digestiv şi creează balonare. Asa că, mănâncă pe îndelete şi bucură-te de gustul alimentelor.

4. Bea mai multa apă
Deja ştii prea bine că aceasta te ajută să-ţi elimini toxinele din corp şi excesul de sare. Astfel, îţi detoxifiezi sistemul digestiv, îţi îmbunătăţeşti digestia şi te simţi mult mai bine.

5. Nu mesteca gumă
Dacă vrei să scapi de balonare, evită să consumi gume. Nu doar că te fac sa înghiţi aer, dar gumele conţin şi zahăr, iar acesta nu e nicidecum aliatul unui abdomen plat.

6. Consuma quinoa
Contine o doza importanta de fibre şi potasiu, ambele foarte importante pentru un abdomen plat şi o digestie corectă. Fă-ţi o salată care să conşina varză kale, quinoa şi fructe de pădure şi te vei simţi excelent. 

7. Nu exagera cu mâncarea
Un motiv pentru care te poţi simţi balonat este mâncatul în exces, dincolo de limita saţietăţii. Învaţă să fii atent la ceea ce mănânci şi să-ţi dai seama când te-ai săturat. Nu manca doar pentru că ţi-e poftă.

8. Consuma gustări bogate în fibre
Între mese, alege sa mănânci ceva care să-ţi îmbunătăţească digestia, iar alimentele bogate în fibre sunt cele mai indicate. O gustare ce conţine avocado, pere sau zmeură este ideală.

9. Bea un ceai digestiv
Un ceai cu ghimbir, lime, mentă sau scorţişoară îţi calmează stomacul şi îţi imbunătăţeşte digestia. Consumă-l după cină şi vei avea o noapte liniştită şi odihnitoare.

10. Culcă-te la timp
Somnul iţi reglează metabolismul, iar asta e foarte important atat pentru sanatatea ta, cat si pentru silueta. Asa ca, ajuta-i corpul sa functioneze la capacitate maxima.



Sursă: foodstory.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ