Tinerii democrat-liberali cer demisia lui Oprescu, în faţa Primăriei

| 06 sep, 2013

Peste 40 de tineri democrat-liberali au venit astăzi la Primăria Capitalei pentru a cere demisia lui Sorin Oprescu şi a aprinde câteva candele în memoria copilului de patru ani ucis în urmă cu câteva zile de un câine comunitar, a declarat preşedintele TDL, Sorin Moldovan, prezent la eveniment.

"Este un gest simbolic, nu am cerut aprobare pentru o manifestaţie autorizată. Este o chestiune spontană, de aceea nici nu am luat aprobare. Tineretul Democrat Liberal s-a deplasat astăzi la Primăria Capitalei pentru a cere demisia primarului şi a aprinde câteva candele în memoria copilului ucis. Să-şi aducă aminte Oprescu, atunci când iese din Primărie, că din cauza incompetenţei lui mor oameni.

Vrem să subliniem, astfel, că de cinci ani de zile de când e primar general nu a rezolvat problemele bucureştenilor. A promis inclusiv autostrăzi suspendate şi tot felul de astfel de proiecte, dar nici măcar autostrăzile suspendate nu le-a făcut", a afirmat preşedintele TDL, citat de Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ