Titus Corlățean, omul lui Năstase și al Rovanei Plumb, impus lângă Dăncilă

| 29 mai, 15:05

 

Fostul ministru de Externe al lui Victor Ponta, Titus Corlățean, a fost propus vicepremier în guvernul Vioricăi Dăncilă.

„Am votat pentru funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice pe Titus Corlățean, care are experiență în acest domeniu”, a anunțat premierul Dăncilă. Numai că, ceea ce nu spune premierul despre Corlățean este faptul că acesta este considerat omul lui Adrian Năstase și al Rovanei Plumb. Elocvent în acest sens este faptul că, în perioada 2001-2003, Corlățean a fost consilierul personal al prim-ministrului Adrian Năstase pe probleme de politică externă, iar din 2002 este membru al Fundației Europene Titulescu, păstorită de fostul premier. De asemenea, nu trebuie omis faptul că Titus Corlățean este acum senator de Dâmbovița, fostul fief al lui Adrian Năstase, ca urmare a susținerii venite la aceea vreme de la Adrian Țuțuianu, de care s-a delimitat, însă, atunci când acesta a trecut la Pro România, trecând imediat de partea noului lider al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ