Toader, despre o posibilă ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere: „Nu avem așa ceva"

| 16 iul, 12:38

Tudorel Toader susține că la Ministerul Justiției nu există, „nici în dezbatere, nici în avizare”, un proiect de ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea. Precizările au fost făcute după o întâlnire pe care ministrul și premierul au avut-o, la Guvern, luni dimineață.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, că a informat-o pe aceasta despre măsurile pentru preluarea președinția JAI și despre discuțiile din cadrul reuniunii de săptămâna trecută. 

Întrebat dacă a discutat cu premierul despre o posibilă ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea, Toader a răspuns, potrivit Mediafax: „Să nu vorbim despre situații ipotetice, nu avem așa ceva în Ministerul de Justiție, nici în dezbatere, nici în avizare. Am informat-o pe doamna premier despre ce s-a discutat la reuniune, dar, mai important, ceea ce m-a interesat să pregătim măsurile pregătitoare în vederea președinției Consiliului JAI”. 

Întâlnirea dintre ministrul Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă are loc cu o zi înainte de ședința de Guvern, care a fost programată marți.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ