Tobă a numit-o subsecretar de stat pe fosta consilieră a lui Gabriel Oprea

| 15 feb, 23:03

Maria-Cristina Manda, fosta consilieră a lui Gabriel Oprea pe când acesta era ministru de Interne, a fost numită de ministrul Petre Tobă pe un post de subsecretar de stat. Tot luni, şeful IPJ Prahova, Viorel Dosaru, a fost numit subsecretar de stat la Ministerul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne Petre Tobă a numit-o pe Cristina Manda, fosta consilieră personală a lui Gabriel Oprea, pe când acesta era ministru de Interne, pe un post de subsecretar de stat, ca adjunct al secretarului de stat pentru Relaţia cu Parlamentul şi Guvernul României.

Tot luni, a fost numit şi Viorel Dosaru, şeful IPJ Prahova, pe un post de subsecretar de stat, ca adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică. Cel care ocupa această funcţie până acum, chestorul Florea Oprea, a fost eliberat din funcţie.

Maria-Cristina Manda a ocupat funcţia de consilier prezidenţial în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedinte interimar, ocupându-se de Departamentul Constituţional. De asemenea, Cristina Manda a mai fost consilier al Monei Pivniceru în perioada în care aceasta era Ministrul Justiţiei.

Anterior, ea a fost membră PSD şi a lucrat apoi pe post de consilieră şi pentru liberalul Cristian David sau conservatorul Codruţ Şereş, conform Monicăi Macovei. Manda a deţinut timp de 18 ani mai multe firme cu un fost ofiţer de Securitate, conform EvZ.

Viorel Dosaru a ocupat până acum funcţia de chestor şi inspector şef al IPJ Prahova.

Numirile au fost făcute prin decret al premierului Dacian Cioloş, la propunerea Ministrului de Interne, Petre Tobă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 10:44
ANONIMUS
ea
Deci gagicuta umbla din floare in floare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ