Tom Hanks a recomandat fanilor de pe Facebook să vizioneze documentarul românesc „Chuck Norris vs. Communism”

| 03 iun, 15:49

Actorul american Tom Hanks a recomandat fanilor lui, printr-un mesaj pe care l-a distribuit, joi, pe pagina sa de Facebook, să vizioneze documentarul românesc „Chuck Norris vs. Communism”, regizat de Ilinca Călugăreanu, potrivit News.ro.

„Vizionaţi acest documentar! Puterea filmului! Pentru a schimba lumea”, a scris actorul american pe pagina lui de Facebook.

Filmul documentar „Chuck Norris vs. Communism” (2015) a fost prezentat, în ianuarie 2016, pe canalul naţional de televiziune american PBS şi va intra anul aceasta şi în renumita reţea de filme Netflix.

„Chuck Norris vs Communism” este regizat de Ilinca Călugăreanu şi prezintă povestea uimitoare a casetelor video piratate care au permis câtorva milioane de români să eludeze regimul represiv comunist.

Ascunsă de ochii vigilenţi ai Securităţii, Irina-Margareta Nistor a tradus peste 5.000 de filme străine în România comunistă a anilor ‘80.

În documentar apar, între alţii, Irina Margareta Nistor, Valentin Oncu, Dan Chiorean şi Ana Maria Moldovan.

Filmul a fost selecţionat în importante festivaluri din lume şi a concurat pentru diverse premii de prestigiu, printre care Premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Edinburgh şi Marele Premiu de Festivalul Sundance.

Sursa: News.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 10:33
raryMenna
how long after taking clomid will i get pregnant
clomid 50mg buy online 271 women were enrolled in

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ