Tomac: Ponta, pe post de piroman, și-a intrat perfect în rol. L-a ars pe Tăriceanu, urmează să fie arsă pe rug Dăncilă

| 28 aug, 10:17

Liderul PMP, Eugen Tomac, comentează că Victor Ponta și-a intrat perfect în rolul de piroman, iar "după ce l-a ars pe Călin Popescu Tăriceanu, urmează Viorica Dăncilă, care va fi arsă pe rug".

 

"Recunosc că-mi place mult scena care arată adevărata față a PSD. Ponta, pe post de piroman, și-a intrat perfect în rol. Primul pe care l-a ars este Tăriceanu, care nici nu-și da seama ca a rămas, dintr-un foc, fără nimic. Urmează sa fie arsă pe rug și Dăncilă, care va rămâne în istorie nu numai ca prima femeie analfabetă în funcția de premier, ci și ca groparul PSD pentru mulți și binemeritați ani", scrie Tomac, pe Facebook.
Despre Mircea Diaconu, susținut de ALDE și Pro România pentru Cotroceni, Tomac spune că actorul nu a jucat niciodată rolul de pompier, deci va avea aceeași soartă cu Tăriceanu și Dăncilă.

 

"Un actor leneș în rolul prostului se încadrează perfect în peisaj", adaugă liderul PMP.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ