TOP CINEMA: cele mai tari filme care au fost lansate în aceste săptămâni

| 26 oct, 09:41

Producţiile "The Martian" şi "Goosebumps" au făcut schimb de locuri în fruntea clasamentului încasărilor din America de Nord de la sfârşitul săptămânii trecute, filmul despre un astronaut care trebuie să supravieţuiască singur pe Planeta Roşie revenind pe primul loc, în timp ce ultimul film semnat de Steven Spielberg, "Bridge of Spies", s-a plasat pe locul trei, conform Box Offcie Mojo.

Filmul lui Ridley Scott, "The Martian", a revenit pe primul loc în box-office cu încasări de 15,9 milioane de dolari în cea de-a patra săptămână de la lansare. În clasamentul de acum o săptămână filmul cu Matt Damon fusese detronat de producţia studiourilor Sony, "Goosebumps", însă filmul fantasy cu Jack Black în rolul principal a coborât pe locul doi, cu încasări de 15,5 milioane de dolari. "The Martian" se află pe primul loc în clasamentul încasărilor pentru a treia oară în cele patru săptămâni de la lansare şi mai are nevoie să adune puţin peste 11 milioane de dolari pentru a deveni cel mai important succes de casă din întreaga carieră a lui Ridley Scott (77 de ani). 

Pe locul trei, filmul "Bridge of Spies", cea de-a patra colaborare dintre regizorul Steven Spielberg şi actorul Tom Hanks, a înregistrat încasări de 11,3 milioane de dolari. Cu doar 32,5 milioane de dolari încasate de la lansare, "Bridge of Spies" a obţinut cele mai mici încasări prin comparaţie cu celelalte colaborări dintre Spielberg şi Hanks, adunând cu 9 milioane de dolari mai puţin chiar şi decât "The Terminal" (2004). 

Ultimul film cu Vin Diesel, "The Last Witch Hunter", a obţinut la debut doar 10,8 milioane de dolari, cu mult sub chiar şi cele mai pesimiste previziuni, ocupând doar locul patru în clasamentul încasărilor de săptămâna aceasta. Această producţie a avut un buget de 75 - 80 de milioane de dolari şi, conform analiştilor, este puţin probabil că va reuşi să iasă pe profit. 

Animaţia "Hotel Transylvania 2" s-a plasat pe locul cinci cu încasări de 9 milioane de dolari, în timp ce pe locul şase se află producţia "Paranormal Activity: The Ghost Dimension", cu încasări de 8,2 milioane de dolari, iar filmul biografic "Steve Jobs" a ocupat locul 7 cu 7,2 milioane de dolari. 

Ultimele trei poziţii în topul încasărilor de la sfârşitul săptămânii trecute sunt ocupate de producţiile "Crimson Peak" (5,5 milioane de dolari), "The Intern"(3,8 milioane de dolari) şi respectiv "Sicario" (2,9 milioane de dolari).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ