Topul celor mai tari păcăleli de 1 APRILIE

| 01 apr, 2014

Despre 1 aprilie, Ziua Păcălelilor, a auzit toată lumea. La nivel mondial, au fost realizate chiar cele mai tari farse, promovate de mass-media. Vă prezentăm un top al celor mai tari glume:

Scaunul pentru câini de la Ikea

Animalele care fac lucruri la fel ca oamenii sunt o sursă constantă de glume. Combinând asta cu designul uneori ciudat al unui producător scandinav de mobilă, ne aflăm în faţa unei farse reuşite de 1 aprilie. În reclama respectivă, Ikea promova un scaun înalt, ca cel pentru bebeluşi, dar care era adaptat special pentru câini.

Pinguinii zburători de la BBC

Astăzi, o astfel de glumă ar putea părea nereuşită, însă în 2008, când BBC a difuzat falsul documentar, pentru a promova iPlayer, mulţi au început să-şi pună un semn de întrebare.

Burger-ul pentru stângaci de la Burger King

În 1998 Burger King a anunţat pe 1 aprilie lansarea burger-ului pentru stângaci, al cărui conţinut era rotit cu 180 de grade pentru  a se potrivi mai bine unei manevrări de stângaci. Dar, din păcate nu era adevărat.

BBC şi copacii cu spaghete

În 1957, emisiunea Panorama a difuzat un documentar fals despre un copac cu spaghete ce era crescut de o familie de elveţieni. La acea vreme, când spaghetele erau o delicatesă şi nu erau pe larg consumate în Marea Britanie, mulţi au căzut în plasă şi au sunat pentru a cere informaţii despre cum pot şi ei planta copacul respectiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ