Torţionarul Ficior UIMEŞTE: Mâncarea deținuților era atât de bună

| 22 mai, 17:33

Torţionarul Ion Ficior stârneşte din nou valuri de indignare. Acesta a povestit, în sala de judecată, că mâncarea deţinuţilor era atât de bună încât şi angajaţii închisorii o consumau, deşi nu aveau voie. Fostul comandant de la Periprava a mai susţinut că persoanele grav bolnave erau transportate cu avionul la spital.

În ciuda mărturiilor cutremurătoare ale deţinuţilor care au îndurat bătăile crunte, frigul, foamea şi bolile la Periprava, comandantul penitenciarului descrie cu totul diferit situaţia.

''Nu este adevărat că au avut loc decese din cauza lipsei hranei şi medicamentelor. Erau bătrâni şi bolnavi. Eu gustam mâncarea pentru deţinuţi. (...) Chiar am fost sesizat că unele cadre mâncau din hrana deţinuţilor, tocmai pentru că era bună. Am interzis acest lucru. Pentru deţinuţii în stare gravă venea un avion al Flotilei Ministerului de Interne. Erau internări la Chilia Veche şi la Tulcea. (...)'', le-a spus Ion Ficior judecătorilor. 

Victimele, prezente la proces, au fost de-a dreptul indignate de declaraţiile torţionarului.

Citeşte şi: Torţionarul Ion Ficior faţă în faţă cu una dintre victimele sale: Câţi oameni sunt aruncaţi în Dunăre?


EMANOIL MIHĂILESCU: ”Nu iert nici în mormânt, nici pe lumea ailaltă. Îi caut pe toate bestiile astea. Vara erau nişte călduri ucigătoare, apă aveai din Dunăre, pa de la malul Dunării. 

Ion Ficior i-a contrazis însă pe deţinuţi. Torţionarul a susţinut că apa din Dunăre ar fi fost decantată cu ajutorul medicamentelor. Mai mult, spune că nu i-a bătut pe cei încarceraţi la Grind, ci doar le-a ascultat doleanţele.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ