Trafic rutier aglomerat pe Valea Prahovei

| 29 dec, 2013

Traficul rutier este aglomerat pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, circulându-se la această oră în coloană la Sinaia, dar şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră care fluidizează traficul şi să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

De asemenea, Infotrafic precizează că pe mai multe drumuri naţionale traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări de ceaţă pentru judeţele Cluj, Olt, Vâlcea, Botoşani, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, local în Dobrogea, iar în judeţele Alba şi Sibiu, pe lângă ceaţă, există riscul formării poleiului.

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic le mai recomandă şoferilor să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.

De asemenea, având în vedere că temperaturile sunt scăzute în unele zone ale ţării, poliţiştii rutieri recomandă reducerea vitezei pe porţiunile de carosabil umed, care poate deveni alunecos.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ