TRAGEDIE pe litoral. Un bărbat s-a înecat la Neptun

| 24 iul, 12:16

Un bărbat s-a înecat, vineri, la Neptun, în urmă cu puţin timp. Martorii au sunat rapid la 112, iar o echipă de medici încearcă să-l resusciteze chiar pe plajă. Din păcate, manevrele efectuate pentru a-l readuce la viaţă nu au avut niciun rezultat, iar bărbatul a fost declarat mort, informează Romania TV.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a înecat la Neptun, el fiind adus la mal de alţi turişti.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns în scurt timp un echipaj medical al Ambulanței. De asemenea, un echipaj SMURD se îndreaptă către plaja din Neptun. Bărbatul este resuscitat chiar în aceste momente.

Astfel de tragedii s-ar mai putea repeta, întrucât pe plajele din mai multe staţiuni nu sunt prezenţi salvamari, potrivit România TV. În Venus, Saturn şi Jupiter, staţiuni care ţin de oraşul Mangalia, autorităţile nu au încheiat până acum contracte cu salvatorii, iar plajele nu sunt supravegheate deloc, deşi în ultimele zile s-au înecat şapte oameni.

 

 

 

 

Tag-uri: inec, Neptun
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ