Traian Băsescu: ”Nu am participat la niciun fel de discuţii interne cu privire la o eventuală fuziune a PMP cu PNL!”

| 12 noi, 18:42

 

Fostul preşedinte al PMP Traian Băsescu afirmă, vineri, că nu mai deţine nicio funcţia în partid, că nu a participat şi nici nu va participa la discuţii legate e o posibilă fuziune cu PNL.

 

 

Traian Băsescu a transmis, vineri, precizări, cu privire la posibila sa implicare în negocieri dintre PMP si PNL.

”Nu am participat şi nici nu voi participa la niciun fel de discuţii interne cu privire la o eventuală fuziune a PMP cu PNL. Singura activitate politica pe care o desfăşor este legată de activitate grupului PPE din Parlamentul European”, a transmis Băsescu.
Fostul preşedinte al PMP a mai precizat că, din data de 6 decembrie 2020, nu a mai avut niciun fel de implicare în activitatea PMP şi nici nu mai deţine vreo funcţie în partid.
Conducerea PNL a decis, vineri, în şedinţa Biroului Executiv, demararea discuţiilor cu Partidul Mişcarea Populară, în vederea unei fuziuni prin absorbţie. Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL

 

Tag-uri: PNL, psd, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ