Traian Băsescu a șters pe jos cu oameni importanți din PSD: "Îi spulberă Vasilica"

| 28 iun, 09:15

Traian Băsescu a vorbit despre congresul PSD de sâmbătă, atunci când atunci când partidul de guvernământ își va alege conducerea.

Traian Băsescu susține că fostul secretar general Codrin Ștefănescu, cel care candidează, nu va primi mai mult de 100 de voturi. "A fost lacheul tuturor. A lui Vadim, apoi să-l apere pe Dragnea, era mesajul stăpânului", a explicat Băsescu la B1.

Întrebat dacă lideri precum Niculae Bădălău sau Marian Oprișan au vreo șansă în fața Vioricăi Dăncilă, fostul președinte a precizat: "Îi spulberă Vasilica. Cum a agățat-o în cuier pe Firea, pe Stănescu. Când îi va veni timpul lui Carmen Dan, o va pune în cuier".

La Congresul extraordinar de mâine urmează să fie aleși preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general.

În cursa pentru prima funcție în partid s-au înscris, pe lângă Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu, Ilie Rotaru şi Cătălin Stochiţă.

La postul de preşedinte executiv candidează Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici şi Sorin Bota.

Pentru secretar general se luptă Mihai Fifor, Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Rodica Nassar, Marius Dunca şi Felix Stroe.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ