TRAIAN BĂSESCU: După filajul de la Paris, am vrut să-l demit pe COLDEA de la SRI

| 24 feb, 22:06

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți seară la B1 TV, că în urma episodul în care Elena Udrea și Alina Bica au fost filate la Paris a vrut să-l demită pe Florian Coldea de la SRI.

“Am avut decretul scris, doar că nu l-am semnat, dar am primit un alt raport al serviciului în 2 săptămani care îmi arăta o altă realitate decât cea intuită inițial. El a fost scris și eu am spus vreau un raport. Dacă raportul îmi confirma presupunerea că sunt servicii românești aș fi semnat decretul, era evident că era un joc politic”, a declarat Băsescu.

"Primind un raport, strict secret, de la mine nu veți scoate niciodată secrete de stat și ce s-a discutat în cabinetul meu, eu nu pot încălca legea. Raportul trebuie secretizat, pe conținut. Nu neapărat pentru relațiile noastre internaționale dar pentru intern e deplin justificată secretizarea raportului. Am cerut la juridic să îmi facă decretul sub rezerva semnării dacă nu primesc un raport convingător. Raportul a fost convingator", a adăugat fostul șef al statului.

În toamna anului 2014, cu doar câteva zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidenţiale, pe un blog deschis doar pentru câteva ore au apărut mai multe imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica în vacanţă la Paris, mai exact pe 14 februarie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ