Traian Băsescu: Starea de urgenţă s-ar putea introduce după alegeri, dacă va fi cazul

| 24 aug, 16:42

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că starea de urgenţă s-ar putea reinstaura, în funcţie de evoluţia cazurilor de infectări cu noul coronavirus, după alegeri locale din septembrie, nu înainte.

"Nu cred că se va introduce starea de urgenţă până la alegeri, că asta implică o serie de măsuri. Probabil, imediat după alegeri, dacă va fi cazul, dar nu înainte", a declarat Traian Băsescu la România TV.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei afirmă că, din cauza lipsei de pregătire a autorităţilor locale şi centrale pentru redeschiderea şcolilor, în ciuda metodologiei elaborate de Ministerul Sănătăţii, s-ar putea înregistra o explozie a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

„Nu am făcut nimic şi acum vor spune mâine, poimâine, primăriile să se descurce, şcolile să se descurce. Vom avea o explozie a transmiterii bolii ce nu s-a văzut datorită lipsei de măsuri. Nu vă spun că sunt foarte multe primării care ar fi avut posibilitate să organizeze în containere clase, în structuri modulare. Nu au făcut nici lucrul ăsta, trebuiau nişte alocări de la buget. E greu să mai descrii incompetenţa şi lipsa de viziune a acestui Guvern", a conchis fostul preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ