Traian Băsescu s-a dezlănțuit la B1TV: Trebuie plesniţi şi unii, şi alţii! Lacheii să se oprească!

| 20 dec, 09:37

Afirmaţii grave ale fostului preşedinte, Traian Băsescu. Acesta a lansat o serie de jigniri grave la adresa jurnaliştilor care se plasează de o parte sau de cealaltă în privinţa legilor justiţiei. În direct pe B1 TV, Băsescu s-a dezlănţuit la adresa celor din presă.

"Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei de fiecare parte. Ei s-au pus în slujba acestui război între două puteri. Magistraţii vor să fie şefii politicului şi invers. Şi unii, şi alţii sunt de dispreţuit. Slujitorii din presă, lacheii să se oprească", a tunat Băsescu.

Şi asta nu e tot. Actualul senator îi pune la zid atât pe politicieni, dar şi pe magistraţi. Acesta spune că războiul dintre cele două părţi va duce România într-o zonă marginală a Uniunii Europene. "Politicul vrea să echilibreze lucurile cu mijloace mai mult sau mai puţin corecte. Lacheii din Parlament înţeleg şi ei ce se întâmplă. E dezinformare de ambele părţi. Am văzut procurori care ne descriu că filmările nu sunt bune. E o manipulare incredibilă în bătălia dintre două tabere. În realitate, trebuiesc plesniţi şi unii, şi alţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ