Traian Băsescu se MUTĂ în casa Mioarei Roman

| 30 ian, 17:46

Traian Băsescu a acceptat să se mute în casa în care a locuit mai bine de 25 de ani Mioara Roman, potrivit unor surse citate de România TV.

România TV a anunţat că Guvernul pregăteşte documentele necesare pentru atribuirea locuinţei în care a locuit Mioara Roman după revoluţie, din cartierul Primăverii, lui Traian Băsescu.

Pe de altă parte, soţia fostului preşedinte, Maria Băsescu, este  văzută din ce în ce mai des în vila din stradas Mihăileanu. Localnicii care-şi plimbă câinii în părculeţul de peste drum ştiu că familia Băsescu s-a întors în vila din strada Ştefan Mihăileanu. "Traian Băsescu stă aici. Maria Băsescu stă mai mult. Ea e cu câinii aici. Iese cu câinii aici, în părculeţ. Are trei câini", a declarat un alt bucureştean.

Citeşte şi: DOCUMENT! Traian Băsescu dă Guvernul în judecată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

18 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 08:20
Oli
locuri de munca
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
05 feb, 12:40
Liana
Atatea minciuni si prostii spuneti ca ma intreb cum nu se rup scaunele cu voi.
02 feb, 17:02
adrian
casa lui basescu
Cuplul Basescu a fost intotdeauna "despartit" mai putin ultimii 10 ani
Exista un motiv serios care nu se poate raporta la el , ci la ea.
02 feb, 12:02
Alikianos Shenghen
E vorba de casa statului roman in care a stat Mioara Roman? Casa nu a fost niciodatata a Mioarei. Da? Cine au fost proprietarii acelei case inainte sa fie nationalizata de catre comunisti?
06 feb, 22:53
Connaisseur
A fost a Gospodariei de partid
Casa ,ca si multe altele aflate in aceiasi zona, a fost construita in anii '60 pe vremea lui Dej pentru demnitarii comunisti. Dupa '89 Gospodaria de partid a devenit Regia Protocolului de Stat care a inchiriat-o lui Petre Roman- Prim ministru. Nu s-au facut publice considerentele pentru care a continuat sa locuiasca dupa divort Mioara Roman in imobil desi nu avea calitatea de demnitar ba de cativa ani a refuzat sa plateasca chiria considerand ca este excesiva,datoria ,practic irecuperabila -va fi suportata de la Buget adica de noi prostimea ,ajungand la zeci de mii de euro, iar acum i s-a repartizat o alta locuinta tot de RAPPS a carei chirie sigur nu o va plati intrucat depaseste veniturile declarate public de locatara in diverse ocazii .De nepatruns sunt caile ......RAPPS !
01 feb, 22:59
feritata
Mai baieti,daca T.Basescu a acceptat casa d-nei Roman,ne spuneti si noua de ce a mai facut plangere impotriva guvernului??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ