TRAIAN BĂSESCU vs. ROŞCA STĂNESCU. Sentinţa care îl UMILEŞTE pe fostul jurnalist

| 05 mar, 15:18

Fostul președinte al României Traian Băsescu a câștigat procesul cu fostul jurnalist și senator PNL, Sorin Roșca Stănescu. Decizia este a Judecătoriei Sectorului 2 și poate fi atacată cu recurs.

Traian Băsescu l-a dat în judecată pe SRS, după ce fostul senator l-a acuzat că are conturi secrete în insulele Cayman.

SRS îl acuza pe șeful statului că ar fi luat mită pentru a se pronunța în favoarea proiectului minier de la Roșia Montană.

“Acuzațiile făcute de curând comportă o gravitate deosebită întrucât asociază persoana subsemnatului în calitate de demnitar public cu o activitate infracțională. Este limpede că astfel de acuzații sunt de natură să creeze suspiciuni și insecuritate față de activitatea subsemnatului având urmări deosebit de dăunătoare pentru desfășurarea mandatului încredințat. (…) susținerile lui Roșca Stănescu delegitimează funcția supremă în stat deținută de subsemnatul creând percepția publică potrivit căreia pozițiile exprimate de președinte ar fi rezultatul unor compromisuri oneroase cu diferite grupuri de interese private”, a scris Traian Băsescu în plângerea adresată instanței.

Citeşte şi: PREVIZIUNI de COŞMAR pentru scena politică: Un cap stă să cadă!

Fostul președinte Traian Băsescu îi cere lui SRS daune morale de 100 de lei, să achite cheltuielile de judecată și să plătească apariția deciziei judecătorești în două numere ale unor ziare cu acoperire națională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ