Trei români dispăruți după ce uraganul Irma a devastat insulele din Caraibe

| 07 sep, 09:17

Trei români sunt dați dispăruți după ce uraganul Irma a măturat mai multe insule din Caraibe. Aceştia se aflau pe greu-încercata insulă St. Martin, iar rudele nu mai reuşesc să ia legătura cu ei de mai bine de 10 ore.

Ministerul Afacerilor Externe susține, prin reprezentanții săi, că a întreprins, în regim de urgenţă, încă din primele momente, demersuri pentru a obține informații cu privire la existența unor cetățeni români afectați de uraganul Irma.

MAE ma spune că are în atenţie cazul celor trei cetăţeni români aflați în insula St. Marteen, care nu mai pot fi contactaţi în urma uraganului Irma. Ambasada României la Washington a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autoritățile din St. Marteen, pentru a verifica situaţia acestora.

Uraganul de categoria 5 Irma a devastat mai multe insule din Caraibe şi a făcut deja primele victime. Cel puţin doi oameni au murit şi mai mulţi sunt daţi dispăruţi.

Autorităţile locale vorbesc despre importante pagube materiale. Proporţiile dezastrului sunt imposibil de estimat deocamdată. Cert e că rafalele de vânt au măturat cu aproape 300 de kilometri pe oră tot ce le-a stat în cale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ