Trei studenţi au găsit 41.000 de dolari într-o canapea folosită,cumpărată cu 20 de dolari.Ce au facut cu banii

| 16 mai, 2014

Trei colegi de apartament au gasit 41.000 de dolari intr-o canapea pe care au cumparat-o cu 20 de dolari, dintr-un magazin de obiecte uzate.

Reese Werkhoven, Cally Guasti si Lara Russo urmareau un film impreuna, in momentul in care au simtit ceva ciudat in captuseala canapelei pe care o cumparasera cu doua luni mai devreme, dintr-un magazin al Armatei Salvarii. Din curiozitate, Werkhoven si-a infipt mana sub bratul canapelei si a gasit un plic de plastic, in care se aflau 700 de dolari.

"Nu mi-a venit sa cred. Cei mai multi bani pe care i-am gasit intr-o canapea au fost 50 de centi. As fi fost in extaz si daca as fi gasit cinci dolari intr-o canapea", a povestit tanarul student. Cei trei tineri au cautat prin restul canapelei si au gasit alte plicuri in care se aflau, in total, 40.000 de dolari.

Pe unul dintre plicuri se afla si un nume, asa ca au cazut de acord sa inapoieze banii proprietarului. "Sunt banii lor, nu i-am muncit", a declarat Lara Russo. Cei trei prieteni au inapoiat banii unei femei, care le-a povestit ca a tinut economiile familiei in canapea timp de 30 de ani. In timp ce femeia se afla in spital fiica ei i-a inlocuit canapeaua cu un pat, crezand ca ii va face o surpriza placuta.

Drept rasplata pentru gestul lor, cei trei tineri au primit o recompensa de 1000 de dolari.

Tag-uri: bani, canapea, recompensa
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ