Tudorel Toader anunţă că i-a trimis şefului statului trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef în cadrul DIICOT

| 05 feb, 10:25

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef în cadrul DIICOT. El i-a propus pe Doru-Gabriel Stoica la Secţia de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, Bogdan Felician Voicu la Secţia de combatere a traficului de droguri şi pe Alina Albu la Secţia de combatere a criminalităţii organizate.

Tudorel Toader a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că a trimis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef.

"Am transmis Preşedintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef: 1. Stoica Doru-Gabriel - procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, din cadrul DIICOT; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT; 3. Albu Alina - procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate, din cadrul DIICOT", a scris Tudorel Toader, marţi, pe Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ