Tudose, despre cumpărarea unui avion oficial: Încercăm să vedem dacă găsim bani

| 21 aug, 17:50

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, la Palatul Victoria, că urmează să vadă dacă la rectificarea bugetară din această toamnă se pot aloca bani pentru achiziţionarea unei aeronave pentru demnitari, precizând că este nevoie de un astfel de avion, scrie News.ro.

„Nu achiziţionează Guvernul. Achiziţionează Tarom-ul dacă vrea să-şi ia avioane. Nu pot exista asemenea discuţii. Nu pot să mă angajez eu sau oricine altcineva că cumpără un anumit tip avioane", a declarat premierul Mihai Tudose, întrebat dacă sunt discuţii despre achiziţionarea unui avion oficial, potrivit News.ro.

Tudose a precizat că urmează să vadă dacă la rectificarea bugetară din această toamnă se vor găsi bani pentru o aeronavă oficială.

„Încercăm să vedem dacă găsim. Este nevoie. Totuşi, suntem ditamai ţara. Să nu avem un avion?", a spus şeful Executivului.

 

Tag-uri: avion, Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ