Tudose, după inspecţia la Tarom: "Parcă până acum nu au avut conducere"

| 31 aug, 12:45

"Parcă până acum nu au avut conducere. Ăsta e adevărul". Este concluzia la premierul Mihai Tudose a ajuns, după ce, cursul dimineţii, s-a aflat în inspecţie la Tarom, dar şi la Aeroportul Otopeni. Vizita premierului la Tarom vine după schimbarea conducerii, ca urmare a reproşurilor referitoare la managementul companiei, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milioane lei.

Prim-ministrul a verificat condiţiile de la Aeroportul Otopeni, dar şi cum se lucrează la Tarom.

Vizita la Tarom vine după ce, recent, conducerea s-a schimbat ca urmare a criticilor premierului Mihai Tudose referitoare la pierderile companiei. Florin Susanu este directorul interimar al companiei, după ce Eugen Davidoiu a demisionat din funcţie.

La şedinţa de guvern anterioară demisiei lui Davidoiu, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia. În ultimul an, la Tarom au fost înregistrate pierderi de peste 104 milioane lei.

Tag-uri: mihai tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ