Turcan cere demisia liderilor Dragnea și Tăriceanu

| 29 sep, 14:59

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, au ca singură preocupare să scape de propriile dosare şi susţine că demisia este singura opţiune pentru cei doi lideri politici.

"Domnii Tăriceanu şi Dragnea trăiesc într-o buclă, singura lor preocupare fiind să scape de propriile dosare. Acesta este singurul lucru care i-a interesat din ianuarie şi până acum. Nimic altceva. Nu i-a interesat lipsa manualelor, criza vaccinurilor, stagnarea lucrărilor de infrastructură, absorbţia zero a fondurilor europene, creşterea preţului la carburanţi sau împovărarea companiilor cu un sistem de plată a TVA care nu putea fi imaginat decât de o minte foarte bolnavă. Este revoltătoare această desprindere de realitate. Demisia lor ar fi singura opţiune dacă i-ar respecta pe cetăţenii acestei ţări", a scris vineri Turcan pe Facebook. 

Ea subliniază şi că declaraţia lui Tăriceanu privind preţul la carburanţi arată "desprinderea de realitate" a guvernării.

Tag-uri: dragnea, tariceanu, Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ