Turcan: Îl invit marți pe ministrul Justiției la grupurile PNL pentru discuții pe grațiere

| 30 ian, 12:59

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, îl invită pe ministrul Justiției, Florin Iordache, să participe marți la ședința grupurilor parlamentare ale liberalilor pentru discuții privind grațierea și modificarea Codurilor penale.

Cu această ocazie, ministrul Justiției va putea prezenta motivele pentru care dorește continuarea procedurilor pentru promovarea inițiativelor care privesc grațierea și modificarea Codului penal. De asemenea, parlamentarii PNL își vor putea prezenta argumentele pentru care Ministerul Justiției trebuie să renunțe la acest demers legislativ, care depășește cadrul de competență al Guvernului, atât din punct de vedere al mandatului primit în Parlament pe baza programului de guvernare, cât și din punct de vedere constituțional", afirmă Turcan, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Ea își exprimă speranța că ministrul Justiției va da curs acestei invitații, dovedind astfel "măcar în mod formal deschiderea către dezbaterea parlamentară și dialogul cu partidele de Opoziție".

Ședința grupurilor parlamentare ale PNL va avea loc marți, la ora 16,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ