Turcan: Președintele a exprimat mesajul a milioane de români pentru o guvernare în interes public

| 07 feb, 13:40

Președintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat marți că șeful statului Klaus Iohannis a exprimat prin mesajul transmis în Parlament așteptarea a milioane de români pentru o guvernare în interes public.

Ea a adăugat că, "din nefericire, mesajul pe care l-au transmis parlamentarii PSD a fost unul de lipsă de dorință de reconciliere".

"Președintele României a exprimat astăzi în Parlament așteptarea a milioane de români — o guvernare pentru cei mulți și nu pentru cei protejați politic. Este o solicitare firească, pentru că românii au dat votul ca un partid și un guvern să se ocupe de interesul public. Din nefericire, mesajul pe care l-au transmis astăzi parlamentarii PSD a fost unul de lipsă de dorință de reconciliere", a afirmat Raluca Turcan, la Parlament, după discursul președintelui Iohannis.

Ea a criticat faptul că parlamentarii social-democrați au părăsit plenul Legislativului în timp ce președintele țării se adresa de la tribună.

"Nu poți să părăsești plenul Parlamentului, să huidui președintele României, să pregătești susținători care să îndemne la conflict. Asta înseamnă că, de fapt, nu se dorește rezolvarea acestei tensiuni", a subliniat Turcan.

Ea a adăugat că Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Călin Popescu-Tăriceanu trebuie să înțeleagă că "responsabilitatea este la ei". "Nu se pot preface că nu au înțeles nimic, că nu au nicio problemă. Tensiunea socială a fost generată de disprețul PSD și ALDE față de interesul public. Prin comportamentul de astăzi din Parlament demonstrează încă o dată că nu au niciun fel de respect nici pentru interesul public, nici pentru instituțiile statului român, nici pentru lege", a mai declarat Raluca Turcan.

Tag-uri: Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ