Turneul de la Wimbledon: Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, calificate în turul II

| 25 iun, 2013

Jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Alexandra Cadanţu s-au calificat marţi în turul II la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului, dotat cu premii totale de 22,56 milioane lire sterline.

Halep a învins-o în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-3, pe jucătoarea din Belarus Olga Govorţova, iar Cadanţu a trecut în două seturi, 6-2, 7-5, de austriaca Tamira Paszek, cap de serie nr. 28.

Cele două românce şi-au asigurat astfel câte un cec de 32.000 lire sterline şi 100 puncte WTA.

În turul 2, Cadanţu o va întâlni pe japoneza Kimiko Date Krumm, care a dispus cu 6-0, 6-2 de germana Carina Witthoeft, iar Halep va juca împotriva chinezoaicei Na Li, a 6-a favorită, care a dispus cu 6-1, 6-1 de olandeza Michaella Krajicek.
Prima reprezentantă a ţării noastre calificată în turul 2 la Wimbledon a fost Sorana Cîrstea, cap de serie nr.22, care a dispus luni, cu 7-5, 7-6 (3), de elveţianca Stefanie Voegele, urmând să întâlnească în următorul meci pe Camilia Giorgi (Italia).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ