TVR transmite primele meciuri play-off ale Ligii Campionilor, pe 20 şi 27 august

| 20 aug, 2013

TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit, în direct, pe 20 şi 27 august, partidele de fotbal Olympique Lyon (Franţa) - Real Sociedad de Fútbol (Spania) şi Legia Varşovia (Polonia) - FC Steaua Bucureşti (România), contând pentru play-off-ul Ligii Campionilor 2013-2014, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, în prima manşă a play-off-ului UEFA Champions League, pe care TVR o transmite marţi, de la ora 21.40, competiţia pune faţă în faţă echipele Olympique Lyon (Franţa) şi Real Sociedad de Fútbol (Spania), meciul contând pentru calificarea în grupele UEFA Champions League. Deşi în 2004 a ajuns să retrogradeze în grupa a doua a fotbalului spaniol, Real Sociedad a început să-şi revină şi din 2010 urcă în prima grupa spaniolă, iar la finalul campionatului 2012-1013 ajunge pe locul al patrulea. Celaltă echipă, Olympique Lyon, a câştigat şapte ani la rând campionatul Franţei (2002-2008), iar anul trecut a terminat pe locul 3.

Comentariul partidei Olympique Lyon - Real Sociedad va fi asigurat de Marian Olaianos.

Totodată, pe 27 august, emoţiile românilor vor creşte pentru că manşa retur aduce în lumina reflectoarelor o echipă românească - Steaua Bucureşti, care întâlneşte în Polonia echipa Legia Varşovia.

Ambele partide vor fi precedate de "Studio UEFA Champions League", începând cu ora 21.00, prezentat de Tudor Furdui, care, împreună cu invitaţii lui, va aduce telespectatorilor ultimele detalii despre echipele din competiţie, familiarizându-i cu atmosfera dinaintea meciurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ