Udrea dă lecții de turism românilor care au supraviețuit guvernelor PDL

| 03 oct, 2013

De turismul ei s-au bucurat doar cei care au avut interese să priponească ”telegondole”, terenuri de fotbal în pantă, parcuri pentru copii în afara localităților, piscine în comune fără canalizare și săli de sport în comune cu 500 de suflete din categoria amintită, prea bătrâni să trăiască și prea săraci ca să moară.

Dacă ar exista cea mai vagă posibilitate de redesenare guvernamentală pe baza vocației personale a celor care au avut vreodată un portofoliu ministerial, Elena Udrea ar trebui cu siguranță numită la conducerea unui Minister al cultului său personal. Uitând zi de zi și ceas de ceas că reprezintă un partid și o guvernare care ar fi fost fără dubii scoase din politică fără mecanismul redistribuirii electorale, Udrea ne încarcă cu balastul inutil și povara nemeritată a laudei de sine celei mai impertinente. Sincer, nici nu mă interesează cifrele statistice cu care jonglează blonda, cât timp nu a dat socoteală de alte cifre, cu enorm de multe zerouri care intră în aria responsabilității sale ministeriale.

Nu merg treburile bine în Turism? Grozav, să-și ia ministrul respectiv perdaful de rigoare, să fie schimbat dacă se dovedește incapabil, dar să nu dea Elena Udrea lecții de management de succes nimănui, căci chiar nu e cazul. Nu țin minte să fi citit o explicație cât de cât acceptabilă pentru frunza aia penibilă, în fond o biată mâzgălitură care putea fi cumpărată la kilogram, cu mult mai puțini bani decât cheltuiește elocventa liberal-democrată pe farduri într-o singură zi. Nu a dat explicații nici privitor la nedumeririle europenilor ”absorbția” aia defectuoasă. Să ai peste 500 de milioane de euro decontate urechist și să te laude doar Băsescu pentru ”hărnicie” nu cred că mai este un atu suficient în prezent ca să te urci singură pe un podium oarecare.

Activitatea managerială ”de succes” a Elenei Udrea a fost decontată cu vârf și îndesat de toți amărâții acestei țări, de la bugetari la pensionari, bolnavi și profesori. Cu ce încălzea ”turismul de succes” al blondei categorii sociale întregi care nu mai aveau bani nici să moară, cu atât mai puțin să se bucure de facilitățile singurului minister care era pompat cu bani să funcționeze? Are idee ministresa Udrea câți români s-au uitat la o vedere pe post de concediu în perioada în care păpușarul șef de la Cotroceni se juca de-a guvernarea și manevra guvernul prin telefon? De turismul ei s-au bucurat doar cei care au avut interese să priponească ”telegondole”, terenuri de fotbal în pantă, parcuri pentru copii în afara localităților, piscine în comune fără canalizare și săli de sport în comune cu 500 de suflete din categoria amintită, prea bătrâni să trăiască și prea săraci ca să moară.

Udrea ne-ar face un bine tardiv și minuscul dacă ne-ar scuti de osanalele pe care și le exersează în oglinda strâmbă a unei prese reduse la soarta tristă de vehicul pentru advertoriale politice. Sau, dacă nu se poate abține, măcar să o facă într-un mod mai puțin ofensator la adresa majorității cetățenilor acestei țări, care nu sunt dispuși să uite așa ușor ”cuceririle” epocii Udrea-Boc-Băsescu. Să scrie o carte...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 2013
Paraschiv Florin
Teren de fotbal in panta ?
Stimata d-ra Bran, va trimit alaturat un link pentru a va demonstra ca gresiti - poate intentionat - cand o acuzati pe Elena Udrea de toate relele din lume : ca jurnalist ar trebui sa aveti bunul simt sa va informati si abia apoi sa scrieti bazaconii pe care nici fetitele din clasa 0 nu le mai cred : http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-povestea-reala-a-celui-mai-celebru-teren-de-fotbal-din-romania-un-caz-ca-la-rad-1015291.html...P.S. Meseria asta pe care o practicati nu e pentru oricine !
05 oct, 2013
Fa, Simona Bran, fa !
Du-te si te scarpina la clit !!!
Credeam, fa, tarfet, ca doar masculii sunt misogini in Romania asta...dar vad ca si pe tine te rod chilotii la lindic de invidie si neputintza...daca esti jurnalist platit, te inteleg : castigi si tu un ban sa bei o cafea si sa mananci un covrig...daca cele scrise mai sus sunt din convingere si chiar crezi ceea ce ai insirat, atunci, mami, ma kak pe tine, ma pish sa te spal si ma bas sa te usuc...nici un sfert de poola n-as strica pentru fofoloanca ta murdara de sloboz...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ