Udrea, frustrată

| 24 oct, 2013

Cu instinctul politic care o caracterizează, politiciana blondă simte cum îi fuge pământul de sub picioare. Păi ea şi preşedintele Băsescu fac pe dracu-n patru să lanseze pe orbita politică PMP, să adune toate forţele care-i gravitează în jur pentru a unifica dreapta cu scopul de a o transforma pe Udrea în prezidenţiabilul dreptei, iar Blaga se opune.

Răcirea vremii nu face casa bună cu bikini pe plajă şi ţinutele sumare. Ceea ce înseamnă că, automat, Elena Udrea a ieşit treptat din vizorul mass-media. Unde-s vremurile acelea în care blonda politiciană se afişa ostentativ pe şezlongurile din Mamaia, povestindu-ne în costum de baie leopard cum s-a reinventat după divorţ, cum a slăbit multe kilograme şi cum şi-a reorganizat modul de viaţă, fiind acum gata să revină în forţă la vârful politicii. O tempora, o mores!

Se pare că sezonul toamna şi apropierea iernii nu-i fac bine de fel Elenei Udrea. Democrat-liberala a devenit brusc frustrată şi e din ce în ce mai stresată pe motiv că Blaga şi ai lui nu sunt deloc receptivi la strategiile ce vizează unificarea dreptei. "Cred că discuția este puțin tardivă, pentru că s-au exprimat poziții ferme legat de proiectul unificării la acest moment. Din păcate, s-a vorbit mult și nu s-a făcut nimic. Nu știu pe cine mai interesează astăzi în mod real unificarea dreptei, câtă vreme deja s-a pasat proiectul pentru după alegerile europarlamentare, când și atunci ați văzut, ca să citez din domnul Blaga, "vom vedea dacă avem cu cine". Deci, cred că în acest moment, în mod real, onest, nu sunt mulți interesați cu adevărat ca această unitate să existe. (...) Cred, din punctul meu de vedere, și sunt relativ dezamăgită de ceea ce se întâmplă, că zarurile au fost deja aruncate", a declarat Elena Udrea pentru RFI.

Mesajul blondei politicene nu s-a oprit aici. Vizibil nemulţumită de atitudinea lui Vasile Blaga, Elena Udrea a ameninţat deloc voalat că există riscul ca PDL să rămână în afara unui astfel de proiect, considerând că preşedintele democrat-liberal nu face altceva decât să saboteze din interior marea unire a dreptei. Mi-l şi imaginez pe Blaga profund întristat la auzul veştii că PMP şi alte  formaţiuni minuscule pe zona de dreapta a eşicherului politic nu mai vor PDL-ul în acest construct.

Sigur că intervenţia Elenei Udrea nu este deloc întâmplătoare. Cu instinctul politic care o caracterizează, politiciana blondă simte cum îi fuge pământul de sub picioare. Păi ea şi preşedintele Băsescu fac pe dracu-n patru să lanseze pe orbita politică PMP, să adune toate forţele care-i gravitează în jur pentru a unifica dreapta cu scopul de a o transforma pe Udrea în prezidenţiabilul dreptei, iar Blaga se opune.

Conform psihologilor, frustrarea nu e nici pe departe un sentiment constructiv. Ba chiar din contră, frustrarea creează teren fertil pentru decizii pripite şi reacţii disproporţionate, aşa cum pare a acţiona Elena Udrea prin prisma declaraţiilor recente. Pe de o parte, o înţeleg. Atuurile de care beneficază la 40 de ani nu vor mai fi aceleaşi la 45 de ani, ceea ce o determina pe politiciana blondă să depună toate eforturile posibile astfel încât să prindă trenul candidaturii din 2014 şi nu cumva – Doamne fereşte! – pe cel din 2019 când s-ar putea să fie prea târziu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 2014
Gusty
salve hominis slutus
.......gãozaru' împinge parashuta spre "fotoliu"......da' nu mai merge cum "mergea"...........cucu' shi pupãza..........vetzi vedea mai multe dupã luna lu' brumar.........cum vor cãuta o gaurã de sharpe........fierbe "cazanu'...." nu mai trebuie nici o "scânteie"...........s-au aprins prea multe scântei......ROMÂNII S-AU TREZIT...........APOCALIPSA ÎNCEPE...............
25 oct, 2013
cantautor
deci are instinct politic,cum ai sesizat si tu...
are opinii,le sustine,este foarte bine...
este o femei blonda draguta(ca si Daciana P,Corina C,de ex.),ii sta bine in bikini..
daca este si inteligenta,la 45 de ani va acumula si mai multe ca la 40 de ani...
imi place,ii urez multa bafta..
PS.nu sunt de acord cu cuvintele urate folosite de postaci..nici la adresa ei nici la adresa autorului...dar cu critica cinstita,da..
chestia cu frustrarea autorului,mai analizez...
25 oct, 2013
Victoria
Iaca asa..
basescu a ales o martoaga drept tractiune pentru al sau PMP...
24 oct, 2013
dana
....
Autoarea articolului este cea frustrata.Elena Udrea este mult,mult mai inteligenta decat ea si mult,mult mai frumoasa.
24 oct, 2013
George din Tulcea
a naibii panarama,ce tot nui mai ajunge !? sa mearga pe centura nu la prezidentiale....toate parasutele sunt promovate la tv
25 oct, 2013
meletia
Cretina frustrata ca si idolul tau platitor...! Frustrata si proasta, cine draq a auzit de tine /...si cine-si va aminti de tine? Votez PMP si Udrea Presedinte( dar nu va candida)...asa ca votez MRU! data viitoare votez Udrea!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ