Udrea și Macovei se bat pe Piaţa Universităţii

| 24 sep, 2013

Mişcarea de protest s-a decredibilizat constant în ultimele zile, mai cu seamă imediat după ce mesajul străzii a fost confiscată de către ONG-uri finanţate cu bani grei de către Soros. În stradă au ieşit tot mai puţini bucureşteni animaţi de tezele ecologiste, în timp ce manifestaţiile au fost deturnate de către protestatarii de serviciu. În acest peisaj, declaraţia Elenei Udrea nu face altceva decât să pună cruce acţiunilor din Piață.

Elena Udrea îşi continuă campania demarată în această vară. Miza e foarte mare fiindcă fosta consilieră de la Cotroceni pretinde nici mai mult nici mai puţin decât statutul de candidat la prezidenţiale. Îmbătată de aerul tare al înălţimilor la care visează, Elena Udrea nu a ezitat să susţină că, dacă nu ar fi fost în politică, ar fi fost cu siguranţă în Piaţa Universităţii.

Cu alte cuvinte, deputata PDL a aruncat definitiv în derizoriu tema protestelor anti-Roşia Montană. Elena Udrea i-a liniştit şi pe cei mai aprigi suţinători ai tezei conform căreia manifestaţiile anti-Roşia Montană de pe străzile Capitalei ar fi izvorâte exclusiv din civismul bucureştenilor. Fiindcă declaraţia politicienei blonde, care în cele din urmă este o formă de susţinere a protestatarilor, confirmă implicarea politicului în acţiunile din Piaţa Universităţii.

Mişcarea de protest s-a decredibilizat constant în ultimele zile, mai cu seamă imediat după ce mesajul străzii a fost confiscată de către ONG-uri finanţate cu bani grei de către George Soros. Ca urmare, în stradă au ieşit tot mai puţini bucureşteni animaţi de tezele ecologiste, în timp ce manifestaţiile au fost deturnate de către protestatarii de serviciu. În acest peisaj, declaraţia Elenei Udrea nu face altceva decât să pună cruce acţiunilor din Piaţă.

Mi-o şi imaginez pe Elena Udrea încălţată cu pantofi Jimmy Choo (toc cui de 15 cm, se înţelege), „echipată” cu haine modeste de la Chrisitian Dior şi cu nelipsita poşetă Hermes, venind în Piaţa Universităţii, scandând lozinci ecologiste şi scuipând seminţe alături de protestatari. Probabil că nici la protestele din iarna trecută nu a catadicsit să ne onoreze cu prezenţa tocmai pentru că nu avea hainele de ocazie pe care să le asorteze cum se cuvine, în ton cu evenimentul, dar în contrast cu majoritatea românilor care erau aduşi în pragul disperării de politicile aberante de austeritate ale Cabinetului Boc.

Ar fi totuşi nedrept să vorbim despre Elena Udrea şi poziţia dânsei faţă de protestele din Piaţa Universităţii fără să trecem în revistă şi poziţionarea unei alte primadone din PDL. Este vorba de Monica Macovei care şi-a făcut timp să ne explice cum e cu protestele. „Mă bucur că societatea e foarte vie, văd după modul cum a reacţionat la Roşia Montană. Stiţi că poporul inert e cel mai mare pericol al democraţiei. M-a bucurat foarte mult faptul că am văzut o populaţie vie, care a ieşit în stradă pentru ceva
cu care nu avea legătură directă cu ei”, ne-a împărtăşit europarlamentarul PDL într-un interviu recent.

Fariseismul Monicăi Macovei atinge deja cote astronomice. Adică, protestele de acum sunt bune şi ne ghidează parcursul democratic, în timp ce protestele de iarna trecută erau rele şi periculoase pentru democraţie. Drept pentru care aceeaşi Monica Macovei nu a pregetat nici un moment în a-i insulta pe cei care scandau lozinci anti-Băsescu şi anti-Boc în 2012.

Vă propun totuşi să abandonăm vorbele şi să privim cu mai mare atenţie către “fapte”. Fapt este că garderoba Elenei Udrea ar stârni indivii printre cele mai mari vedete. Oare câte salarii minime pe economie ar rezulta din pantofii şi poşetele pe care le deţine Elena Udrea? Fapt este că Monica Macovei încasează venituri obscene în Parlamentul European fără a aduce niciun serviciu României şi cetăţenilor ei. Oare de câte ori este mai mare indemnizaţia de europarlamentar a Monicăi Macovei în raport cu salariul minim pe economie din România? Când ne vom răspunde sincer la aceste întrebări, vom înţelege cât de sincere sunt cele două politiciene în retorica pe care o afişează.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 2013
radu
...
Scz, dar nu ma pot abtine...

esti o nesimtita ordinara si ar trebui sa te stergi la fund cu diploma de jurnalist.

,,Fariseismul Monicăi Macovei atinge deja cote astronomice. Adică, protestele de acum sunt bune şi ne ghidează parcursul democratic, în timp ce protestele de iarna trecută erau rele şi periculoase pentru democraţie. ,,

Despre ce dracu vorbesti???

Macovei a atacat actiunea politicienilor USL.

Cat despre protestele din iaran de trecuta

http://www.monica-macovei.ro/blog/2012/01/20/ma-regasesc-in-revendicari-ale-protestatarilor/

Verifica data la care a fost postat, jurnalist de mucava ce esti!!!
25 sep, 2013
cantautor
sotiile lui Ponta si Antonescu,Renate V,etc ,cate salarii minime pe economie incaseaza de la Parlamentul European...?
si ce importanta are...
De la ce firme se imbraca si isi asorteaza tinuta?
si ce importanta are...
de ce pui asa stramb problema...?
si chiar nu are relevanta opinia ta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ