Udrea, între parada modei de vară şi atacuri la Ponta

| 03 aug, 2013

Elena Udrea este un "model" de pragmatism – îşi etalează ţinutele provocatoare pe litoral, în tentativa de a-şi reface viaţa personală după divorţul de Dorin Cocoş, însă, în acelaşi timp, mai lansează şi câte un atac la Victor Ponta, pentru a încerca să rămână în prim-planul politicii, în plin sezon estival.

Fosta blondă de la Cotroceni, liberă la mare, vorba cântecului şi lipsită de obligaţii, s-a decis să-i predea premierului Ponta o lecţie de şah, deşi la Cotroceni se joacă mai mult table. “Când te apuci să joci șah, ai grijă să nu începi chiar cu cel care a inventat mat-ul în politică” afirmă cu emfază Elena Udrea pe blogul personal. Nu ştim dacă mesajul fierbinte a fost postat înainte de binemeritata baie în mare sau după. Cert este că Elena Udrea a făcut mai multă vâlvă datorită costumului de baie în tradiţionala nuanţă leopard, decât cu vorbele efemere aşternute pe blog.

Pentru orice român onest, lecţiile de responsabilitate pe care le ţine Elena Udrea în spaţiul virtual sunt ridicole. Păi după ce în guvernarea Boc ai fost ministrul cu cel mai mare acces la resurse şi ai cheltuit bani discreţionar îmbogăţindu-ţi în plină criză propria clientelă politică, este dubios să ne explici cât de iresponsabil este primul ministru pentru ca a plecat în concediu.

Dacă Elena Udrea pretinde acum momente de sinceritate, am fi mult mai interesaţi să aflăm unde s-au dus banii din proiectele pe care le-a susţinut ca ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului sau cum a plătit sume colosale pentru branding-ul de ţară sau cum a prosperat, sub mandatul ei de ministru, clientela democrat-liberală. Cetăţenii români ar vrea să afle cum au fost cheltuiţi banii publici, nu să asiste la pseudo-lecţii de şah comunicate în slip, pe nisipul fierbinte al plajei. Desigur, niciunul dintre aceste subiecte nu va capta atenţia doamnei Udrea, devenită între timp domnişoară.

Într-un populism deşănţat, Elena Udrea ne-a gratulat de la mare cu un karaoke pe melodia “Noi suntem români”. Actul artistic în sine nu m-a impresionat, însă veleităţile afişate mă conduc cu gândul către o eventuală reprofilare a democrat-liberalei către o carieră în muzică. Pentru că pasul de la “Noi suntem români” la “Românii N-au talent” nu e atât de mare, iar Elena Udrea şi-ar putea descoperi vocaţia de interpretă. Ar fi de bun augur şi pentru ea întrucât ca om politic a întârziat să îşi arate calităţile şi este puţin probabil să le etaleze acum, la bătrâneţe...

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ