Uite ce cadou a primit Traian Băsescu pe Facebook, de ziua lui

| 04 noi, 2013

Traian Băsescu împlineşte, astăzi, 62 de ani. Cu această ocazie, fiica sa, Elena, nu a ezitat să-l felicite în mod public, pe Facebook, unde a pus o fotografie cu preşedintele şi nepoţica lui, Sofia-Anais.

Cu un zâmbet larg, Traian Băsescu o ţine în braţe pe nepoţica lui în vârstă de două luni. Pe masa din faţa sa se află un tort de ciocolată cu mesajul "La mulţi ani, tata!", un cadou din partea Elenei Băsescu. De asemenea, preşedintele are pe birou şi o cană cu inscripţia "Captain" (căpitan, n.r.).

Tot pe reţeaua de socializare Facebook, echipa care se ocupă cu administrarea contului lui Traian Băsescu i-a urat, la rândul său, "La mulţi ani!" preşedintelui:

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2013
CEZAR
Aniversare
Va urez ca de e ziua Dumneavoastra sa uitati de toate lucrurile urite pe care vi le-au spus diverse persoane politice , apolitice, etc. si sa va ganditi doar la faptul ca reprezentati speranta unei mari parti din populatia Romaniei. Iar dintre cei care v-au criticat, multi si-au revizuit opiniile.
04 noi, 2013
Nicolaie Gorea
Cu Ocazia Zilei Onomastice va Doresc sa aveti Parte de ce am avut noi Pensianarii cand ne-ati taiat 25%si sa aveti in Continuare Viata Noastra de zi cu zi amin !
04 noi, 2013
mynka
felicitare
LA MULTI ANI,PENTRU CEL MAI BUN,PRESEDINTE al ROMANIEI DIN TOATE TIMPURILE!!!!!
04 noi, 2013
aura
LA MULTI ANI
cu multa sanatate si sa nu ne lasati pe noi romanii adevarati, de izbeliste
04 noi, 2013
ION MOISE
LA MULTI ANI ! MULTA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA IAR NULITATILE VOR RAMANE AN VECI CU ACELE COSMARURI CARE AI FAC SA DELIREZE CAND AUD NUMELE BASESCU.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ