Uite cine vorbește – Cătălin Tolontan

| 18 noi, 2013

Fiind trecut probabil pe nota de plată politică a lui Traian Băsescu cu mulți ani în urmă, Cătălin Tolontan a decis acum să oficializeze relația, aruncând cu insulte spre jurnaliștii unui post care nu-i convine președintelui.

Cătălin Tolontan, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, unul dintre principalii responsabili pentru falimentarea GSP TV, a decis să-și continue parcursul profesional ca portavoce băsistă. Articolul scris recent de acesta, prin care critică modul în care a fost transmis meciul România-Grecia, este un CV depus la departamentul de propagandă al lui Sebastian Lăzăroiu și al democrat-liberalilor, în speranța că poate-poate va prinde câteva firimituri la alegerile de anul viitor.

Fiind trecut probabil pe nota de plată politică a lui Traian Băsescu cu mulți ani în urmă, „Tolo” a decis acum să oficializeze relația, aruncând cu insulte spre jurnaliștii unui post care nu-i convine președintelui. Nu putem ști exact care sunt beneficiile cu care s-a ales șeful GSP de pe această muncă de mercenar, dar cu siguranță românii nu au avut nimic de câștigat din partea grupului de presă care-l ține în brațe pe Tolontan. Altfel, GSP ar fi investit bani pentru a transmite ei meciul și pentru a susține sportul românesc.

Din păcate, aroganța și invidia merg mână în mână, iar Tolontan are un talent deosebit la a se folosi de astfel de oportunități pentru a-și face imagine pe spatele conflictelor media și atacând politicienii care „nu-l au în vedere”. Nivelul injuriilor de care este capabil redactorul-șef al GSP este unul demn de străzile rău-famate din Rahova sau Ferentari, dar acesta știe că pentru a atrage atenția și pentru a face propagandă pentru Băsescu bunul simț și decența sunt concepte care mai mult încurcă.

A deveni o păpușă ce joacă pe sforile subțiri de la Cotroceni este, cel mai probabil, o foarte mare onoare pentru Cătălin Tolontan, căruia în sfărșit propaganda băsistă i-a oferit un rol de primadonă. Cine știe, poate acestuia i s-a promis chiar o funcție politică înaltă – o astfel de „mită politică” ar explica cu siguranță entuziasmul cu care Tolo a mințit și manipulat timp de trei zile în legătură cu echipa națională și a aruncat cu noroi în Pițurcă.

A da dovadă de atât de multă convingere că dacă oricine altcineva încearcă să facă un bine sportului românesc trebuie demonizat în public de către „mercenarul” Tolontan este cu siguranță un semn că s-a atins nivelul fanatismului politic. Sau poate sursa nemulțumirilor lui Tolo este chiar schimbarea lui Dumitru Dragomir din fucția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Astfel s-ar explica mult mai ușor nervii pe care redactorul-șef de la GSP și-i varsă în public.

Din păcate pentru fanii fotbalului românesc, frustrările personale ale șefului de la Gazetă fac foarte mult rău imaginii sportului, atât la nivel la nivel național, cât și internațional. A radicaliza într-o asemenea măsură discuția despre fotbal și a arăta cu degetul spre decizia unora de a participa la meci și de a susține echipa națională este o dovadă a lipsei de caracter.

Cătălin Tolontan ar face bine să-și aducă aminte ce înseamnă să fii jurnalist sportiv și cum se scrie o analiză de meci sau o recenzie sportivă. Tolo, las-o mai moale cu politica! Rolul de propagandist nu te prinde prinde – și nici cel de manager, după cum arată în acest moment GSP TV!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2013
cantautor
ptr ION
este un tanar ziarist PSD-ist...
a facut parte din ONG-urile care au aparat referendumul..
are deci CV...
il judeci nedrept,e vertical,sta doar in pozitia "drepti"...
19 noi, 2013
ion
Draga ziarist se vede si se simte de la o posta ca esti platit pentru articole de genul asta.Nu ai un creier al tau dar ai stapan.Felicitari pentru verticalitate!
19 noi, 2013
George
Draga autorule, Tolo a avut un comentariu pertinent pentru ceva ce am vazut cu toti la televizor. Acest om este printre cei mai avizati comentatori de sport din Romania si face comentarii sportive de pe vremea cand tu jucai fotbal in echipa scolii de clasa a patra asa ca jignirile tale puerile nu ne pot face decat sa te compatimim.
18 noi, 2013
rad_de_prosti
SA MOARA MA-TA MA ARDEI ?
SAU ESTI TOT CACACIOSUL ALA CARE A MANCAT CACAT PE SITE LA RTV ?
JAVRE MICI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ