Uleiul de oregano – regele antibioticelor naturale

| 03 dec, 2013

Dintre multele resurse pe care natura ni le pune la dispoziţie pentru a lupta pentru sǎnǎtatea noastrǎ, uleiul de oregano este considerat, de departe, „regele antibioticelor naturale”.

Înainte de a vorbi despre beneficiile acestuia, sǎ spunem cǎ, în cazul produselor naturiste, este foarte important sǎ te asiguri cǎ alegi producǎtorul potrivit, care respectǎ toate regulile. Cel mai eficient este uleiul extras din oregano sǎlbatic (sovârv), cules din zonele montane, lipsite de poluare.

Cercetǎrile ştiinţifice au demonstrat cǎ uleiul de oregano distruge 96% din bacteriile de tip pneumococ, 96% din Neisseria, Proteus şi stafilococi, inclusiv acele tulpini de Neisseria care sunt responsabile de boli precum gonoreea şi meningita. Uleiul de oregano distruge şi 83% dinntre streptococi, 78% din Enterococcus, fiind un remediu natural în boli precum amigdalita streptococicǎ, scarlatina, febra reumaticǎ, sindromul de şoc toxic, cistita, diferite plǎgi infecţioase, ca şi în anorexie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ