ULUITOR! JURNALISTĂ implicată în dosar de PROSTITUŢIE

| 29 ian, 21:53

Ipocrizie maximă la TVR, sub conducerea lui Stelian Tănase! Acesta cere bani guvernului şi parlamentului pentru „asanarea morală şi financiară” a postului naţional, în timp ce sub conducerea sa TVR se degradează din toate punctele de vedere. Ultimul exemplu defineşte perfect managementul marca Stelian Tănase. Aura Poteraşu , prezentatoare a unei emisiuni matinale la postul public de televiziune, a fost implicată într-un dosar de prostituţie!

Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Ialomita au obtinut condamnarile pe baza rechizitoriului si dosarului intocmit, care contine toate probele afacerii, dar si marturiile “jurnalistei” Aura Poterasu.
Multe din fete, unele minore, au fost racolate de Relu Costan, patron al Agentiei Diva Models, pentru intretinerea de relatii sexuale cu mai multe personaje celebre, au notat procurorii. Activitatile s-au desfasurat in clubul Babylon din Viena, un bordel mascat, asa cum au constatat oamenii legii.

Legaturile Aurei Poterasu cu reteaua de prostitutie au fost constatate de anchetatori, dupa ce ea si unul din inculpati au folosit banii din prostitutie pentru inchirierea unui apartament “O parte din banii castigati de inculpatul Tamarjan Ion Valeriu in primavara – vara anului 2008 – a fost cheltuita de acesta pentru a inchiria impreuna cu Poterasu Aura Cristina un apartament pe b-dul Gh. Magheru din Bucuresti”.Procurorii au retinut insa un amanunt care a salvat-o pe Aura Poterasu, anume ca ea n-ar fi stiut, cel putin la inceput, cu ce se ocupa Tamarjan.

După acest scandal nu numai că Aura Poteraşu nu a fost trasă pe linie moartă, dimpotrivă, a fost împinsă şi mai în faţă, pe sticlă, să prezinte o emisiune matinală! A participat la campanii de marketing în numele televiziunii şi a făcut parte din echipa de „feţe”-model a postului public. Imaginaţi-vă, Aura Poteraşu, colegă cu Eugenia Vodă! Gurile rele spun că ascensiunea sa, în ciuda apariţiei numelui său într-un dosar la DIICOT, are legătură cu pasiunea lui Stelian Tănase pentru sexul frumos, dar şi cu alte nume de politicieni, unii implicaţi în acelaşi dosar penal. E cazul lui Robert Negoiţă, primarul PSD al sectorului 3, care a fost chiar audiat în acel dosar, mai scriu cei de la Cancan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ