Un avion turcesc a aterizat de urgenţă pe Otopeni, din cauza unei bătăi la bord, între pasageri

| 11 apr, 2013

aeronavă cu 196 de pasageri la bord, aparţinând companiei aeriene turceşti Freebird Airlines, a aterizat de urgenţă pe Otopeni, ca urmare a unui conflict la bord, între pasageri, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al aeroportului din Capitală, Valentin Iordache.

"Aeronava Airbus 321, cu 196 de pasageri la bord, aparţinând companiei turceşti Freebird Airlines, care circula pe ruta Istanbul - Copenhaga, a solicitat la 13.40 aterizare de urgenţă, ca urmare a unui conflict la bord între pasageri. Acesta a fost mesajul şi au solicitat poliţie şi ambulanţă", a spus Iordache. 

Potrivit lui Iordache, aeronava a aterizat la 13.54, iar poliţiştii au urcat la bord. 

"Era un singur pasager rănit. Nu am confirmare, dar pare să fi fost o autoaccidentare. Ce am eu de la faţa locului este ceea ce mi-au spus colegii. Ultima informaţie era că pasagerul s-ar fi rănit cumva singur. Pasagerul a fost luat cu ambulanţa, iar soţia sa l-a însoţit. Aeronava va decola mai departe către Copenhaga", a adăugat Valentin Iordache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ