Un avocat ȘOCHEAZĂ: Soarta lui Traian Băsescu nu se hotărăște în România

| 06 mar, 18:23

Traian Băsescu spune că va sta departe de lumea politicii, dar, după arestarea Elenei Udrea, a revenit în prim-plan. Băsescu are câteva dosare penale pe rol, iar în unul este acuzat de șantaj și amenințare. Denunțători din dosarele Elenei Udrea au spus că mari sume de bani negri au ajuns pentru finanțarea campaniilor prezidențiale ale lui Băsescu, astfel că se așteaptă, după modelul Adrian Năstase, o cercetare penală a fostului președinte.

”Soarta lui Traian Băsescu nu se hotărăște în România. Băsescu nu a fost protejat de forțe externe ca să fure, ci ca să facă anumite servicii pentru ele. Uneori, nu a fost protejat de aceste forțe, ci de persoane din aceste forțe. Soarta lui nu se decide aici. Tremură izmenele pe el de frică și așteaptă să i se decidă soarta. Se bagă singur în seamă.”, e declarația șocantă a avocatului Lucian Bolcaș la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 10:09
arcu de triumf
MAI AVETI?
Bolcas nu stie pe ce lume e. Are scenariile lui lumea lui sa fie la el. Daca am ajuns sa-l credem pe Bolcas rau am ajuns. Omu asta spunea ca Basescu ne-a bagat in criza deci va dati seama cat a inteles batranelu asta din ce s-a intamplat in lumea asta :D
08 mar, 10:02
Vramita Catalin
cata
Ai cel putin o ora libera pe zi? Salariul nu iti ajunge sa faci tot ce iti doresti? Vrei sa castigi mai mult? Esti serios si dornic de a invata lucruri noi? Oferim instruire gratuita si contract legal. Nu este necesara nici un fel de experienta. Pentru mai multe detalii trimite un mail cu subiectul “vreau detalii” la adresa: [email protected]
07 mar, 19:12
lili
visele unora...
07 mar, 14:15
El Condor
gluma
De la inceput a fost un perdant. A fost ales (de fapt sasa cum sunt alesi aproape toti cei ajunsi in functii de raspundere), pentru ca avea multe greseli in viata personala, dar si a grupurilor in care se balacea. Dupa cum foarte bine s-a putut vedea pe timpul "domniei", a fortat mult nota, chiar si peste posibilitatile celor care l-au ridicat si sprijinit, devenind penibil pentru acestia. Periadele impuse de "legile" acestei tari nu au putut duce la indepartarea inainte de termen, dar odata trecta data maxima, a ramas total descoperit, urmand ca, in continuare, sa se descurce singur, dupa posibilitatile pe care le are (sau, cum si pe cine mai reuseste sa pacaleasca). Pentru a putea sa revina, cel putin la pozitia pentru care viseaza (prm ministru), ii trebuie "proptea (pe care nu o mai are) si priza la grupuri de oameni (ramanadu-i doar pupin-basistii visatori si multi dintre cei cu averi ilicite). In rest ... doar cel 24 de tone de aur ale lui Ceausescu (pana dau "baietii" de ele).
07 mar, 19:51
nutu
traian
veti muri de ciuda toti dusmani lui traienel nu sinteti demni nici macar sa-i legati sireturile la papuci TRAIASCA 1000 DE ANI PRESEDINTELE MEU DRAG
07 mar, 19:57
nutu
traian
veti muri de ciuda si nu puteti dormi noaptea de grija lui base voi care nu sinteti demni nici macar sai legati sireturile la papuci TRAIASCA TRAIENEL 1000 DE ANI POATE AS A PRINDE SI EL O PARTE DIN VIATA FARA PURTATORI DE GRIJI
06 mar, 19:15
cucubau
Bolcas despre Basescu.
Mai lasti-l in pace pe Basescu. Inca nu stiti ca Basescu este un simplu cetatean ? Alt personaj n-aveti sa-l tocati ? Mai straduiti-va si-l tocati pe Ponta , ca in loc sa conduca guvernul, sta picior peste picior pe la Antene si RTV. In ce priveste Bolcas, nu ma straduiesc sa-l comentez, nu merita.
06 mar, 23:19
ovi
Aceste simplu cetatean,alaturi de amanta si camarila sa, a furat in ultimii 10 ani,cat nu au furtat toti comunistii din PSD la un loc,asa ca trebuie sa se lase cu multe dosare penale,Mai putin ,sa fie condamnata Nutica si veti vedea ce de dosare noi vor aparea...Va turna fata tot,numai sa scape.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ